ريـــكي . هیپنوتیزم . انـــرژی درمـانـــی . مــديتـيـشــن

مـنـــوي اصـــلي

مــطالب اصـــلي ســـايت

آرشــــيو مـــــطالب

لينـــكــهــاي عـــــزيـزان

آلبــــوم تصاويـــر شخصـــي

امــــکــانــــات


رایـــحه درمــــانی aromatherapy

  


 

در واقع این روش درمانی جزو قدیمی‌ترین درمان‌هاست. گفته شده كه به‌ طور سنتی مصریان از روغن‌های خوشبو برای ماساژ و درمان بیماری‌های گوناگون استفاده می‌كردند.

در دوران شیوع طاعون بسیاری از افراد جهت جلوگیری از انتشار این بیماری، روغن‌های معطر را می‌سوزاندند، زیرا اعتقاد داشتند كه بوی خوش، طاعون را ریشه‌كن می‌كند.

این روش از دو طریق عمل می‌كند:

روش مستقیم: تحریك‌كننده‌های اعصاب بویایی در واقع بوهایی هستند كه می‌توانند از طریق دستگاه عصبی سبب تحریك‌شدن و در نتیجه فعال‌شدن غدد درون‌ریز شوند كه این عمل باعث می‌شود كه پیك‌های شیمیایی- عصبی مانند آدرنالین و ایندورفین و... كه نقش زیادی در تنظیم تعادل بدن دارند، ساخته شوند و در نتیجه تعادل در بدن ما ایجاد می‌شود و عدم تعادل‌ها از بین می‌رود.

روش غیر مستقیم: در این روش با استنشاق یك بو، مركز حافظه بویایی فرد فعال می گردد. در این قسمت هر بو، همراه با حس ما نسبت به آن بو ذخیره می‌شود (اغلب احساسی كه اولین بار با استنشاق یك عطر به ما دست داده است). وجود چنین مركزی در مغز سبب می‌شود كه یك بو به نظر ما خوب و دیگری بد باشد.

بعد از فعال شدن این بخش، دستگاه لیمبیك پیك‌های شیمیایی آزاد می‌كند و شما احساسی را پیدا می‌كنید كه اولین بار با تماس با این بو پیدا كرده بودید و در نتیجه ما احساس خوب یا بد خواهیم داشت. اگر ما برای درمان از مواد معطری استفاده كنیم كه حالتی خوب در بیمار ایجاد كند، می‌تواند سبب درمان شود.

به طور كلی این روش، درمان روانشناسی و درمان فیزیكی را توأماً به همراه دارد و با كمك به بدن و ذهن به درمان بیماران كمك می‌كند.

برايه مشاهده به ادامه مطلب مراجعه گردد......


ادامـــه مـــطلب ...
نويسنده: هــــومـان بـابـایـان تاريخ: چهار شنبه 4 مرداد 1391برچسب:آموزش,آروماتراپی,تمرين,مــــغــناطیــــس درمــــانی,رايحه درماني,ريكي,هيپنوتيزم,انرژي درماني,هاله ها,7چاكراها,مديتيشن,تمركز,سنگ شناسی, متافیریک,فلزات شفابخش,حس کردن انرژی ,تمرینات انرژی درمانی,طب سنتي,پاكسازي سنگها,ماه تولد,آرامش,پيشگيري,درمان,فعال سازي چشم سوم ,ان ال پي , NLP,عود,استرس,خــــواص درمانــــي,كف بيني, ســـنگـــها ,بــر حســـــب نــام بيـــماري, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

رايحـــه درمـانــي؛ آرامـــش ، پيشــگيري ، درمـــان

كاربرد رايحه‌هاي طبيعي ريشه‌ در تاريخ آيين‌هاي اقوام و فرهنگ‌هاي باستاني دارد.

استفاده از رايحه‌هاي گل‌ها و گياهان معطر، عصاره‌ها و روغن‌هاي آنها و ساير مواد طبيعي خوشبو، در تمدن‌هاي بزرگ و حتي جامعه‌هاي كوچك و قبايل بدوي براي حفظ سلامتي و تقويت و تامين قواي جسماني و روحي و همچنين تسلط و تاثيرگذاري در انسان‌ها و نيروهاي طبيعت از گذشته‌هاي دور متداول و رايج بوده است.در مصر باستان از عصاره گياهان معطر مانند گل رز، برگ درخت سدر، سرو كوهي، صمغ چوب صندل، صمغ درخت مرو كندر و مواد ديگري مانند، مشك و عنبر و عود فراوري شده از درخت صندل و... براي مصارف آرايشي، حفظ بهداشت و سلامت عاطفي و روحي بهره مي‌گرفته‌اند. اين مواد همچنين در آيين‌ها و مراسم مذهبي و موميايي كردن اجساد مردگان كاربرد داشته است.در كشور باستاني چين كه در استفاده و كاربرد گياهان دارويي و مواد طبيعي معدني، قدمت چند هزار ساله دارد، از مواد خوشبو (اعم از گياهي، معدني، جانوري، (مشك و عنبر) در درمان‌هاي طبيعي مانند گياه درماني، انرژي درماني و در آيين‌ها و مراسم مذهبي و سنتي از رايحه‌ها استفاده‌هاي فراواني مي‌كرده‌اند كه هم‌اكنون نيز رايحه درماني يكي از درمان‌هاي طبيعي مهم در طب كل نگر چين است.

در هند باستان، گياهان معطر و مواد خوشبو در زندگي روزمره و در آيين‌ها و مراسم مذهبي براي ارتقاي مدارج روحاني و معنوي كاربرد داشته است و از عطر گل‌هاي رز و ياسمن و بخور صندل در معابد و مكان‌هاي مقدس استفاده مي‌شده است. هم‌اكنون نيز رايحه‌ها در زندگي مردم هند از اهميت و نقش موثري برخوردارند.

براي مشاهده به ادامه مطلب مراجعه كنيد...............


ادامـــه مـــطلب ...
نويسنده: هــــومـان بـابـایـان تاريخ: پنج شنبه 15 تير 1391برچسب:آموزش,آروماتراپی,تمرين,مــــغــناطیــــس درمــــانی,رايحه درماني,ريكي,هيپنوتيزم,انرژي درماني,هاله ها,7چاكراها,مديتيشن,تمركز,سنگ شناسی, متافیریک,فلزات شفابخش,حس کردن انرژی ,تمرینات انرژی درمانی,طب سنتي,پاكسازي سنگها,آرامش,پيشگيري,درمان,عود,خــــواص درمانــــي, ســـنگـــها ,بــر حســـــب نــام بيـــماري, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

رايحــــه درمــانی (آرومــاتـراپــی) چيـســـت ؟

آروماتراپی یا رایحه درمانی استفاده از روغن های بدست آمده از گیاهان می باشد. در این روش به منظور درمان عوارض ناشی از عفونت ها و بیماریهای پوستی که به علّت نارسایی سیستم ایمنی و استرس ایجاد می شوند از روغن های گیاهان ویژه ای استفاده می شود.
این روغن های حیاتی بطور گسترده ای در سراسر اروپا مورد استفاده قرار می گیرند. به تازگی شیوه ای از رایحه درمانی در فرانسه رواج پیدا کرده است.
اخیراً در کشور آمريکا رایحه درمانی جایگاه خود را در بین سایر علوم یافته است ، همچنین مؤسسه ملّی بهداشت در سال 1992 این شیوه را بعنوان یک درمان غیرپزشکی به رسمیّت شناخته و بدنبال آن مطالعاتی را جهت کاربرد آن به عنوان مکملی در کنار مراقبت های پزشکی نوین در بین سایر درمان های غیرپزشکی آغاز کرده است.
رایحه درمانی یکی از شاخه های طب گیاهی می باشد - مطابق گفته های مایکل شولز رئیس سمینار آروماتراپی در لس آنجلس و کالیفرنیا آروماتراپی کاربرد دوگانه ای دارد. هر اسانسی بوی ويژه ای دارد که پس از استنشاق به قسمتی از مغز می رسد که مسئول کنترل احساسات است. همچنین با نفوذ در پوست و ورود به جریان خون و دستگاه ایمنی بطور فیزیولوژیک مؤثر واقع می شود.

آیا از خواص ماساژ با رایحه درمانی چیزی شنیده اید ؟

ماساژ با اسانس های ويژه رايحه درمانی به طرق زیر تأثیر می گذارند :
1- از بین بردن سموم ساخته شده در عضلات و کاهش گرفتگی های مداوم
2- تحريک مستقیم لنفاوی و کمک به گردش خون و انتقال اکسیژن و نیتروژن به پوست ، عضلات و اندام های حیاتی
براي مشاهده به ادامه مطلب مراجعه كنيد؟............


ادامـــه مـــطلب ...
نويسنده: هــــومـان بـابـایـان تاريخ: پنج شنبه 15 تير 1391برچسب:آموزش,آروماتراپی,تمرين,مــــغــناطیــــس درمــــانی,رايحه درماني,ريكي,هيپنوتيزم,انرژي درماني,هاله ها,7چاكراها,مديتيشن,تمركز,سنگ شناسی, متافیریک,فلزات شفابخش,حس کردن انرژی ,تمرینات انرژی درمانی,طب سنتي,پاكسازي سنگها,عود,خــــواص درمانــــي, ســـنگـــها ,بــر حســـــب نــام بيـــماري, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

آرومــــاتــراپــی

اگر به شما بگویند بدون مصرف دارو یا استفاده از روشهایی مثل سوزن زدن و فشار و خوردن آب و ... می توانید با بوئیدن یك روغن معطر یا مالیدن آن روی بدنتان از شر بیماری راحت شوید، واكنش شما چیست؟
اكثراً پاسخ از این دو حالت خارج نیست، یا اینكه بدون توجه از كنار موضوع می گذرید و حتی به سلامت گوینده شك می كنید، و یا آن را جادو و وهم می دانید؛ این در حالی است كه سابقه استفاده از اسانسهای گیاهی در تاریخ به مصریان باستان و 4500 سال پیش برمی گردد كه از این تركیبات معطر برای مومیایی كردن فراعنه، انجام مناسك مذهبی، مداوای بیماران و معطر كردن موها و بدن و ماساژ در حمام استفاده می كردند.

البته، باید گفت:آغاز دقیق استفاده از این علم، مشخص نیست.پادشاهان فرانسه، از حمامهای آروماتیك برای درمان استفاده می كردند. در قرن 17 و شیوع طاعون ، از اسانسها برای ضد عفونی كردن استفاده می شد و تولید كنندگان اسانس در برابر طاعون مقاوم بودند.

اصطلاح آروماتراپی، به معنای رایحه درمانی و استفاده از روغنهای معطر در درمان بیماریهاست كه یكی از درمانهای مكمل است كه در تركیب با سایر درمانها به كار می رود.رنه موریس گاتفوس، شیمیدان فرانسوی، زمانی كه دستش را كه به شدت سوخته بود در كوزه حاوی اسانس اسطوخودوس فرو برد، با تعجب فراوان شاهد بهبود سریع زخم خود بود. وی در سال 1936، اصطلاح "آروماتراپی" را ابداع كرد. این علم پس از جنگ جهانی دوم به عنوان واحد درسی، در دانشگاههای فرانسه و انگلستان تدریس شد و در حال حاضر در كشورهای پیشرفته جهان مورد استفاده قرار می گیرد.
براي مشاهده به ادامه مطلب مراجعه كنيد..........


ادامـــه مـــطلب ...
نويسنده: هــــومـان بـابـایـان تاريخ: پنج شنبه 15 تير 1391برچسب:آموزش,آروماتراپی,تمرين,مــــغــناطیــــس درمــــانی,رايحه درماني,ريكي,هيپنوتيزم,انرژي درماني,هاله ها,7چاكراها,مديتيشن,تمركز,سنگ شناسی, متافیریک,فلزات شفابخش,حس کردن انرژی ,تمرینات انرژی درمانی,طب سنتي,پاكسازي سنگها,عود,خــــواص درمانــــي, ســـنگـــها ,بــر حســـــب نــام بيـــماري, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

کاربرد رایحه درمانی در طب سنتی هند

از دیدگاه طب هندی، بینی دری به سوی مغز و آگاهیست . انرژی حیاتی یا پرانا از طریق نفس کشیدن از راه بینی وارد بدن میشود و عملکردهای حسی و حرکتی را حفظ میکند. بکارگیری رایحه های خاص از طریق بینی به تصحیح اختلالات پرانا که بر عملکردهای بالاتر مغزی، حسی و حرکتی تاثیر میگذارد ، کمک میکند.آیورودا از رایحه ها برای ارسال علامت های مشخصی استفاده میکند که موجب تعادل هر سه دوشا میگردد. برای تعادل هر یک از دوشاها در آیورودا از رایحه ء گیاهان خاصی استفاده میشود، به این جهت که ایجاد پیام های بویایی در مغز به نحوی میتوانند بین ذهن و بدن رابطه برقرار نمایند.


واتا : با مخلوطی از رایحه های گرم و شیرین و ترش نظیر اسانس گل شمعدانی، میخک، ریحان و پرتقال و... به حالت تعادل در می آید.

پیتا : با مخلوطی از بوهای شیرین و خنک مثل گل سرخ ، یاسمن ، چوب صندل ، نعنا و دارچین متعادل میگردد.


کافا:  مانند واتا با مخلوطی از رایحه های گرم اما دارای بوی تندتر چون اکالیپتوس ، میخک ، سرو کوهی ، مرزنجوش و ..تعادل خود را باز می یابد.


ده قطره از عصاره روغنی معطر را میتوان در آب داغ یا بخوردان های مخصوص ریخت و به مدت نیم ساعت یا بیشتر اتاق را از رایحه ملایم سرشار نمود .در مورد بیمارانی که عدم تعادل های معینی در آنها تشخیص داده شده است، روغن هایی تجویز میگردد که عدم تعادل را به حالت توازن باز میگرداند و با بکارگیری آن درد و بیماری از بین میرود.
 

نويسنده: هــــومـان بـابـایـان تاريخ: پنج شنبه 15 تير 1391برچسب:آموزش,تمرين,مــــغــناطیــــس درمــــانی,رايحه درماني,ريكي,هيپنوتيزم,انرژي درماني,هاله ها,7چاكراها,مديتيشن,تمركز,سنگ شناسی, متافیریک,فلزات شفابخش,حس کردن انرژی ,تمرینات انرژی درمانی,طب سنتي,پاكسازي سنگها,عود,خــــواص درمانــــي, ســـنگـــها ,بــر حســـــب نــام بيـــماري, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

رايحــــه درمــــاني بـا عــــود


آيا ميدانيد عود چه نقشي در سطح انرژي شما ومحل كار و زندگي شما دارد؟
بوي خوش عود به روح شما آرامش ميبخشد،
هاله شما را از انرژي هاي منفي پاك ميكند و
شما را آماده انجام مراقبه . دريافت يا انتقال انرژي مينمايد
عود سطح انرژي مثبت محيط را بالا ميبرد
و پيامهاي بويايي در مغز رابطه بدن و ذهن را سريعتر برقرار ميكند
و علاوه بر همه اينها
هر چاكرا عود مخصوص خود را دارد


عود دارچين = ضد سرماخوردگي

عود اكاليپتوس = ضد سرماخوردگي و آنفولانزا ، ضد عفوني كننده

عود نعنا = شاداب كننده

و عودهاي = اكاليپتوس- اكليل كوهي – دارچين – مريم گلي در مجموعه شاداب كنند و ضد سرماخوردگي

آويش= درمان استرس

براي رفع خستگي جسمي عودهاي = دارچين – اكاليپتوس – نعنا و مريم گلي

براي رفع خستگي فكري = عود هل – اكليل كوهي –اسطوخودوس

براي رفع حواس پرتي وفراموشي= عود اكليل كوهي – چوب سرو

براي رفع سوء هاضمه – اختلالات گوارشي و بي اشتهايي = عود هل – نعنا –بابونه

–دارچين – اكليل كوهي – اكاليپتوس – ا سطوخودوس

رفع ميگرن = عود ياس – اسطوخودوس – اكاليپتوس

مسكن و ضد درد = اكليل كوهي – بابونه – نعنا – ا سطوخودوس

رفع سردرد – ياس نعنا مريم گلي – بابونه – اسطوخودوس – اكليل كوهي

تقويت قلب = اكليل كوهي – نعنا

روايحي كه براي ضد عفوني كردن محيط مناسب هستند عبارتند از = دارچين – چوب

صندل – آويشن – گل سرخ

نويسنده: هــــومـان بـابـایـان تاريخ: پنج شنبه 15 تير 1391برچسب:آموزش,تمرين,مــــغــناطیــــس درمــــانی,رايحه درماني,ريكي,هيپنوتيزم,انرژي درماني,هاله ها,7چاكراها,مديتيشن,تمركز,سنگ شناسی, متافیریک,فلزات شفابخش,حس کردن انرژی ,تمرینات انرژی درمانی,پاكسازي سنگها,عود,خــــواص درمانــــي, ســـنگـــها ,بــر حســـــب نــام بيـــماري, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

رايحـــــه درمـــــاني

بررسیها نشان می دهد، بوییدن رایحه درخت سدر، گل رز، یاسمن و چوب صندل برای رفع پرخاشگری و ستیزه جویی مناسب است.

انواع مختلف رایحه درمانی به شرح زیر است:

▪ كمك به افزایش حافظه: انواع مركبات، ریحان، نعناع، پونه وحشی، فلفل قرمز و چوب سر

▪ درمان سردرد: بابونه رومی، انوع اسطوخودوس و رز

▪ رفع اختلالات خلق و خوی: ریحان، شمعدانی، گل طاووسی، یاسمن، كاكائو، بابونه رومی، نرگس، انواع رز و اسطوخودوس

▪ رفع استرس و اضطراب: پونه كوهی، انواع بابونه، چوب رز، درخت سدر، دارچین، چوب صندل، یاسمن، لانگ ای لانگ و عطر بركاموت

▪ ضعف مدیریتی و عدم توانایی در انجام كارها: پونه، رزماری، بادرنجبویه، انواع نعناع و زنجبیل

▪ درمان كمرویی: روغن یاس، بهارنارنج و مرزنگوش

▪ شك و تردید: لیمو، گریپ فروت، انواع نعناع و چوب سرو

▪ رفع استرس و كابوس شبانه: بابونه رومی، اسطوخودوس، انواع رز، چوب صندل و بهارنارنج

▪ درمان وسواس: بابونه رومی، بهارنارنج و زنبق

▪ كاهش علایم افسردگی: بابونه رومی، ریحان، شمعدانی، گریپ فروت، انواع اسطوخودوس، ملیسا و بهارنارنج

▪ كاهش حواس پرتی: عطر لیمو، ریحان و ملیسا

▪ رفع افسردگی پس از زایمان: رز، چوب صندل و بهارنارنج

نويسنده: هــــومـان بـابـایـان تاريخ: پنج شنبه 15 تير 1391برچسب:آموزش,تمرين,مــــغــناطیــــس درمــــانی,رايحه درماني,ريكي,هيپنوتيزم,انرژي درماني,هاله ها,7چاكراها,مديتيشن,تمركز,سنگ شناسی, متافیریک,فلزات شفابخش,حس کردن انرژی ,تمرینات انرژی درمانی,پاكسازي سنگها,خــــواص درمانــــي, ســـنگـــها ,بــر حســـــب نــام بيـــماري, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

رايـــحه درمــــاني

چه عطری برای چه فصلی مناسب است؟

در میان رایحه ها بیش از هر چیز رایحه پرتقال، بهارنارنج، درخت كاج، چوب صندل و نعناع به دلیل خنك بودن، حس تازگی به به انسان منتقل می كنند و برای تابستان پیشنهاد می شود.

با اینكه بر روی شیشه عطر و ادوكلنها هیچ اثری از نوع تركیبات معطر آن دیده نمی شود، ولی شناسایی ویژگیهای روغنهای معطر كمك بزرگی به خرید عطر متناسب با سلیقه فرد می كند. به نظر می رسد این موضوع برای آنان كه هنوز نمی دانند چه عطری مناسب دوستان و اطرافیانشان است، بسیار جالب باشد.


رز: به طور كلی افرادی كه این رایحه را می پسندند، بسیار عاشق پیشه بوده و از حس زنانگی بالایی برخوردارند.

زنبق: رایحه ای جادو كننده كه نماد پاكدامنی و عفاف است. افرادی كه رایحه زنبق را می پسندند، افرادی جرأتمند محسوب می شوند.

یاسمن: بوی یاسمن مناسب افرادی است كه از اعتماد به نفس بالا برخوردارند و البته بر عكس علاقه مندان به «رز» كه بیشتر تمایل به احساسات زنانه را از خود نشان می دهند، دوستداران رایحه یاسمن تمایلات مردانه دارند و این را از نحوه آرایش مو، لباس پوشیدن و طرز گفتارشان می توان فهمید. حتم داشته باشید بیشتر آدمهای با اراده عطری با رایحه یاسمن را انتخاب می كنند.

برايه مشاهده به ادامه مطلب مراجعه كنيد.............


ادامـــه مـــطلب ...
نويسنده: هــــومـان بـابـایـان تاريخ: پنج شنبه 15 تير 1391برچسب:آموزش,تمرين,مــــغــناطیــــس درمــــانی,رايحه درماني,ريكي,هيپنوتيزم,انرژي درماني,هاله ها,7چاكراها,مديتيشن,تمركز,سنگ شناسی, متافیریک,فلزات شفابخش,حس کردن انرژی ,تمرینات انرژی درمانی,پاكسازي سنگها,خــــواص درمانــــي, ســـنگـــها ,بــر حســـــب نــام بيـــماري, موضوع: <-CategoryName-> لينک به اين مطلب

مـــديــر وبســـايت

سلام دوست عزيز هميشه عاشق باش

نويسنــــدگان

خــــــــواص دارويــــــي گياهـــــــــــان

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
===============
=====
=====
=====
=====
=====
=====
جـــســتجـــوي مطالــــب

تبـــادل لينـــــــك هوشمنــــد
تبــلــيـــغــات دوســــــتــان